Slik feilsøker en Balmar

Balmar er en produsent av marine dynamoer og andre batteri teknologier. Selskapet ble stiftet i 1982 og er for tiden basert i Arlington, Washington. En dynamo er en innretning som omdanner kinetisk energi til elektrisk energi. Dynamoer vanligvis bruker roterende magnetiske felt for å generere elektrisitet og er ofte drevet av forbrenningsmotorer --- som finnes i biler og noen båter. Regelmessig service og pleie av en dynamo kan bidra til å optimalisere sin fortsatte ytelse. Du trenger
Soft stålbørste
Løsning av vann og bakepulver
Rent vann
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser dynamo fører til korrosjon hvis batteriet virker stadig treg til å lade eller helt unnlater å lade. Korrosjon vil vises som puffy hvit rusk. Skrubbe korrosjon med en myk stålbørste og en løsning av vann og natron. Skyll ledningene med rent vann.
2

Kontroller at batteriet er fulladet. Koble batteriet til et multimeter for å bestemme dens tilstand. Hvis batteriet er ubrukelig, bytte ut batteriet med et nytt. Re-forsøk på å bruke dynamoen i forbindelse med batteriet.
3

Kontroller stramheten i dynamo beltet. Stram beltet, om nødvendig, i henhold til bilprodusentens spesifikasjoner. Skift ut belte hvis den viser tegn på slitasje eller skade. En løs eller skadet beltet kan hindre dynamo evne til å lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131905.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil