Hvordan erstatte FJ Cruiser Speilbelysning

The Toyota FJ Cruiser kommer med valgfrie speil lys. Disse lysene er montert i forkant av sidespeil. Hvis du legger merke til enten speil lys som ikke fungerer, kan du kjøpe en passende erstatning pære og endre dem selv, i stedet for å betale med forhandleren eller en mekaniker til å gjøre det. Ikke bruk en pære sterkere enn 5 watt for å unngå å forårsake problemer med det elektriske anlegget system. Du trenger
Flat skrutrekker
5 watt wedge pære
Vis flere instruksjoner
en

stenge FJ Cruiser motor. Nærme speilet inneholder lyset du vil erstatte. Ta tak i speilet og skyv den bakover for å kaste det i. Dette vil gi deg tilgang til innenbords kanten av speilet. Undersøke den indre kanten. Du vil se to små tappene.
2

Trå hver fane med tuppen av en flat skrutrekker mens du samtidig trekker plastdekselet vekk fra speilet. Plasten speil dekselet løsner. Du vil kunne se baksiden av speilet glass og plast pod som inneholder speilet lyspære.
3

Koble ledningsnettet fra speilet lyspære pod. Fjern de to Phillips skruene fra kanten av pod. Ta tak i pod og trekk den ut. Snu den over å vise pære.
4

tak i pære og dra det forsiktig ut. Sett inn ny pære i stedet. Skyv den forsiktig ned for å sikre at det sitter. Sett speilet lys pod tilbake i mount sin. Sett inn og stram de to Phillips skruene.
5

Plug speilet pod er sele tilbake i tilkoblingen. Fest speilet lys dekselet tilbake på forsamlingen. Sikre siden med klippene på den er på linje med innenbords siden av forsamlingen. Skyv lokket godt fast. Fanene vil klikke på plass. Det er ikke nødvendig å bruke skrutrekkeren når du setter på dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130778.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil