Slik starter en Lexus With No Key

Mens de fleste biler bruker en programmert nøkkel som du setter inn i tenningen sylinder å starte bilmotoren, noen Lexus modeller er avhengige av annen teknologi for å starte bilen. Sjåføren holder en trådløs sender i lomma som automatisk kommuniserer med Lexus og lar bilen vet en autorisert sjåføren har kommet inn i bilen. Fra dette punktet, kan du bruke push-start-teknologi i stedet for en tast for å starte Lexus. Du trenger
SmartAccess nøkkelkort
Vis flere instruksjoner
en

Trykk hånden til håndtaket for å åpne Lexus døren. Merk at dette bare vil fungere hvis du har SmartAccess nøkkelkort på deg. Bil sensorene vil registrere kortet en gang innen kort rekkevidde av bilen, og dørene låses opp når hånden din nærmer seg håndtaket. Hvis noen prøver å tvinge opp døren uten å ha SmartAccess nøkkelkort, vil sikkerheten alarmen går av, og advare de som er tilgjengelige.
2

Pass på at bilen er i parken og trykk foten ned på på bremsepedalen. Vent til tenning knappen for å lyse grønt. Dette sikkerhetstiltaket sikrer at bilen er i en ikke-bevegelige tilstand. Hvis du kunne starte bilen uten å trykke på bremsepedalen, kan du potensielt skade tenningssystemet ved å forsøke å starte bilen mens i gir.
3

Trykk på tenningen for å starte Lexus motor. Knappen fungerer på samme måte som om du skulle sette nøkkelen i tenningen som drivstoff slippes inn i forbrenningskammeret og antennes. Denne prosessen er alle kontrollert av en elektronisk tenningsmodul som aktiverer når du trykker på tenningsknappen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130003.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil