Mods å øke MPG

Med økende drivstoffkostnader er det viktig å gjøre hva du kan for å holde drivstofforbruket lavt. Holde bilen kjører i topp stand opprettholder en optimal drivstoff kjørelengde . Det er mange tiltak som kan iverksettes for å hjelpe deg å få mest mulig ut av hver gallon av gass . Vedlikeholde din bil

Holde motoren er riktig justert hjelper det kjøres i topp ytelse og bruker drivstoff til sitt høyeste potensiale . Opprettholde anbefalt dekktrykk for dekk som er laget for din bil , minimere unødvendig friksjon mellom dekkene og veien . Bruker den anbefalte motor - olje grade hjelper motoren kjøre jevnt og effektivt.
Endre vaner

Aggressiv kjøring fører til hyppig akselerasjon ved bremsing , noe som resulterer i bortkastet energi og gass ​​. Observere fartsgrensen holder bilen i en forestilling utvalg som maksimerer drivstofføkonomi . Unngå å bruke bilen som et oppbevaringsrom reduserer den energien som kreves for å flytte bilen . Ved hjelp av cruise control opprettholder en konstant hastighet og reduserer mengden drivstoff som brukes på lange bilturer .
Reise Smart

Unngå å bruke takstativet når det er mulig , som disse skaper store mengder luftmotstand , minkende drivstofføkonomi . Kombiner ærend inn en tur for å redusere avstanden . Unngå rushtid for å unngå hyppige hastighetsendringer og lange perioder med tomgangskjøring .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128304.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil