Hvordan erstatte en tapt Automobile Key

Keys har en måte liksom forsvinner, selv når du setter dem ned på samme sted, hver eneste dag. Dette gjelder for både hus nøkler og bilnøklene. Hvis du ikke har noen ekstra nøkler tilgjengelig må du erstatte dem før heller enn senere. Avhengig av alder og modell av bilen, kan erstatte de tapte bilnøklene blitt litt av en utfordring, og være ganske dyrt. Du trenger
Bil
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt en jernvarehandel eller låsesmed anlegget. Hvis du har en eldre bil som kun bruker en metall nøkkel for å låse opp bilen og starte tenningen, kan selskapene sende ut en person til å gjøre deg til en ny nøkkel på stedet.
2

Ring forhandler der du kjøpte bilen. Hvis du har siden flyttet til en ny by, ta kontakt med en forhandler som selger bilen du har. Dette må gjøres hvis bilen krever en nøkkel med en microchip installert for å åpne og starte bilen.
3

Har dealership sende ut en person som kan lage en ny tilpasset nøkkel for deg. Når selve metall nøkkel er laget den personen trenger å programmere nøkkelen til å fungere ordentlig med bilen din.
4

Be om en andre nøkkelen til å bli gjort og programmert. En annen nøkkel er vanligvis mye billigere enn den første, og det gir deg en backup, i tilfelle den første nøkkelen er tapt igjen.
5

Betal gebyret for utskifting bil tasten. Du kommer til å bli belastet for minst to elementer, utskifting viktige og kostnadene ved programmering av tasten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125080.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil