Corvette Body Lift Strap Instruksjoner

Gjenopprette en Corvette er et møysommelig arbeid. Hver detalj er presis og hvert element som går inn i restaurert Corvette har en historie eller grunn til å være der. Et av de vanskeligste delene er å gjenopprette kabinettet. Chassiset er den delen av bilen som bringer den nederste del av en bil hvor hjulene er plassert for å dekke toppen eller i hoveddelen av bilen. En pneumatisk løft er ikke bra for dette fordi det løfter hele bilen, men en body lift er bare ting for å gjøre det siste bit av restaurering. Du trenger
Dolly
Body lift stropper
Body lift
Support struktur
Vis flere instruksjoner
en

Drive din Corvette på hva dolly eller enheten du bruker til å transportere motor og ramme. Sørg for at heisen er arrangert rett over taket på bilen.
2

Koble uansett deler av den bilen du ønsker å forlate i rammen, og starter med batteriet. Dette vil bidra til å unngå shorts fra forekommende gjennom terminalene.
3

Pass stroppene gjennom kroken henger ned fra heisen og dra dem gjennom, så det er en enda beløp på hver side av kroken. Rett opp båndene, slik at materialet ikke er vridd eller bøyd.
4

Fest en av krokene til rammen jernbane langs undersiden av Corvette i nærheten av baksiden av bilen. Hekt den andre enden av den samme stroppen til motsatt side av bilen på baksiden av bilen.
5

Koble den andre stroppen til rails på fronten av bilen på samme måte som du gjorde for baksiden. Gjør stroppene går undervist av sakte heve heisen.
6

Ta heisen opp før kroppen er hevet rammen. Du trenger å heve heisen til rammen og motoren kan lett flyttes ut fra under kroppen.
7

Flytt rammen og motoren ut av veien, så de er helt klart av kroppen og angi en bærekonstruksjon under kroppen. Strukturen bør holde kroppen i en høyde som er lett for deg å håndtere og arbeide med det.
8

Nedre heisen sakte å sette kroppen på støtte. Har en venn hjelpe deg å holde kroppen stabil, slik at den sitter rett på støtte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127582.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil