Hvordan erstatte armlenet Cover for en BMW E46

E46 er BMWs interne betegnelse for fjerde generasjon 3-serie. Den E46 3-serie har vist seg å være en av de mest populære gjentakelser av 3-serie, med imponerende ytelse i hele serien. Selv om BMWs generelt vurderes som høy kvalitet, holdbare biler, som alle kjøretøy de blir slitt over tid. Et område som ser mye bruk er armlenet omslaget, som på et tidspunkt må byttes ut for å se sitt beste. Du trenger
Torx bits
Flat skrutrekker
New armlene dekselet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plastdekselet, trekantet stykke trim som ligger på den indre side av bakspeilet. Trekk toppen av det rett ut med fingrene. Når bolten frigjøres trekke stykket rett opp og ut.
2

Ta av døren panel ved å fjerne stjerne formet skruene som holder den på. Det er tre i dørhåndtaket, som bare kan skrues. De andre to er skjult, er en av hvilke bak en liten sirkulær hette plassert bak døren håndtaket. Trykk på kanten av lokket til venstre ene kanten og dra den ut. Den andre er plassert bak stykket som sier "AIRBAG." Lirk dette stykket opp med en liten flat skrutrekker.
3

Trekk døren panel av døren, starter på hjørnet der plast trekantet stykke ble fjernet. Trekk den øverste kanten av, så den nederste kanten. Trekk panelet opp over dørlås knott og koble høyttaler ledninger seletøy og kabelen som går til døren panel. Koble kontrolleren for bakspeilet på førersiden.
4

Fjern de seks Torx skruene som holder armlenet til døren panel. Legg merke til skruene som har hvit maling på dem. Hvis du har momentnøkkel, bestemme hvor mye kraft som trengs for å fjerne dem og stram dem til den samme innstillingen under reinstallering. Hvis du ikke har en momentnøkkel, linje malingen markerer opp under reinstallering.
5

Fjern kunstlær pad på toppen av dørhåndtaket ved å trekke opp fra forsiden av det. Det må trekkes opp fra fronten på grunn av den lille tappen på baksiden. Arbeid deg til baksiden av armlenet og ta ut de seks pinnene som holder den på mens du går. Skyv den forover for å frigjøre fane når alle pinnene er ute, for å fjerne armlenet.
6

Installer den nye kunstlær pad på armlenet ved å overføre klipp for pinnene som lå på den gamle trim på den nye kunstlær pad. Skru armlenet tilbake på døren panel med torx-skruer.
7

Koble til alle høyttalerkablene, kontrolleren for dørhåndtaket og dørhåndtaket kabel. Smekk døren panel tilbake på døren. Skru de fem Torx skruene tilbake på, og erstatte trim som sier "AIRBAG" og den runde plastdekselet som skjuler skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126040.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil