Hvordan reparere en ødelagt frontlys

En ødelagt frontlys bør fjernes og byttes ut umiddelbart for å unngå en ulykke. En ødelagt frontlys kan føre til en farlig situasjon kjøring. Ikke bare er din visjon svekket i mørke eller tåkete forholdene, men motgående trafikk vil ha vanskeligheter med å se deg komme. Erstatte et ødelagt frontlys pære er en jobb alle gjør-det-yourselfer kan håndtere. Mens en lokal garasje kunne betalt så mye som $ 85 per besøk, pluss deler, kan du gjøre denne jobben hjemme for mindre enn 20 dollar. Du trenger
Replacement pærer
Skrutrekkersett
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag. Slå av motoren og lysene og sett på parkeringsbremsen pause. Finn panseret låsen, som vanligvis er plassert under dashbordet rundt på venstre side av rattet. Trekk den til å slippe panseret.
2

Gå bak den ødelagte frontlys til baksiden av frontlys forsamlingen. Først finne ut om det er noe som blokkerer tilgangen. På noen biler kan det være nødvendig å fjerne et luftfilter eller reserve tank, som normalt er festet med skruer eller bolter. Bruk riktig verktøy og fjerne dem før du fortsetter.
3

Kontroller den elektriske kontakten som er koblet frontlys forsamlingen til bilens elektriske system. Inspisere tilkobling, hvis det liksom løsnet, plugge den inn igjen og prøv å slå på frontlyktene. Hvis pæren fortsatt ikke virker, må du erstatte det. Trekk ut ledningen og trekk den bort fra frontlys forsamlingen.
4

Trykk inn pæren og vri den en kvart omdreining til venstre for å løsne den fra kontakten. Ta pæren til en lokal auto deler butikken for å finne riktig erstatning pære.
5

Sett den nye lyspæren ved å trykke og vri den en kvart omdreining til høyre. Koble den elektriske kontakten. Erstatte noen deler som måtte fjernes for å få tilgang til frontlys montering og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128067.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil