Slik fjerner Vindu Tint Fra Truck Windows

Window tint holder interiøret i bilen din kul samtidig beskytte plast og skinn komponenter fra de skadelige effektene av sollys. Den originale sorte fargen på fargetone vil visne til en nyanse av lilla som den bryter ned med eksponering for sollys. Trekke den gamle flerlags fargetone fra din lastebil vinduer krever hjelp av en metode for å løsne limet som holder det til vinduet. Du trenger:
Svarte søppelsekker
Saks
såpevann
Spray flaske
Plast plate
Ammoniakk-fylt sprayflaske
Barberblad
fin stålull
Glass renere
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Skjær en svart plast søppelpose til å passe din lastebil vindu med en saks.
2

Spray såpevann på utsiden av vinduet med en sprayflaske.
3

Trykk kuttet søppelpose ned på den våte overflaten av glasset. Glatt posen med hendene til noen luftbobler forbli mellom posen og glasset. Spre plastfolie over det indre av lastebilen å beskytte den mot ammoniakk. Åpne noen vinduer med farge som du ikke jobber med.
4

Hold munnstykket av en ammoniakk-fylt sprayflaske 4-6 inches fra innsiden av den tonede vindu. Ta og holde pusten. Belegge innsiden av vinduet med ammoniakk. Parkere bilen på et sted med solen skinner direkte på svart søppelpose. La lastebil til å sitte i solen for en til to timer.
5

Lift ett hjørne av løsnet fargetone med et barberblad. La lastebil til å sitte i solen for en halv time hvis hjørnet ikke med letthet.
6

Trekk fargetone av lastebil vinduet.
7

Spray glass renere på fargetone-free vinduet. Gni et stykke fin stålull over noen gjenværende tint lim. Tørk vinduet ren med en fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128159.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil