Hvordan justere timingen på en 1991 Acura Integra

The 1991 Acura Integra sports coupe brukt en 1,8-liters firesylindret forbrenningsmotor. Tenningshastigheten kontrollerer når en gnist vil oppstå for å starte motoren opp. Den 1,8-liters hadde en fabrikk anbefalte tenning på 16 grader før øvre dødpunkt. Tenningen timing kan kontrolleres og justeres med en ganske grei prosedyre. Du vil trenge noen verktøy og grunnleggende mekaniske ferdigheter for prosedyren. Du trenger
Timing lys
Wrench
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park Acura på et sted borte fra trafikk og starte motor. Snu alle biltilbehør av, inkludert radio og luftkondisjonering /varme.
2

Avslutt bilen og chock hjulene på din Acura med bremseklosser. Inn i bilen, sette giret i nøytral og kople inn nødbremsen. La motoren nå en tomgang på ca 750 rpm.
3

Avslutt Acura og åpne panseret på motoren. Slå på rask tomgang alternativet ligger på motorkontrollmodulen.
4

Koble timing lys til bilens batteri ved å plassere den røde klippet på plusspolen først og den svarte klipp på minuspolen sekund. Fest timing lys klemmer til nummer 1 tennpluggen og skinne i lyset på den viktigste sveiv skivene.
5

Observer hvor timing merket på skivene faller i forhold til graden fanen på forsiden av motoren for å se hva tenningen timing for tiden er. 16 grader før øvre dødpunkt er fabrikken anbefaling.
6

Løsne distributør lock-down bolt med skiftenøkkel din. Den låse-bolten skal ligge i nærheten av eller ved siden av bunnen av fordelingsskap. Koble fra distributøren vakuum slangen fra fordelingsskap og koble den til den elektroniske gnist datamaskinen.
7

Roter distributør med hånden før du oppnå tenning timing du ønsker. Ikke avviker for langt fra 16 grader før øvre sentrum for å få mest mulig ut av din Acura Integra.
8

Koble distributør vakuum slangen og koble den inn i fordelingsskap. Stram distributør lock-down bolt med skiftenøkkel din. Fjern timing lys og lukk panseret til motoren din. Sett giret i park og fjern bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131291.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil