Min 2000 Dodge lastebil vil ikke starte

Kanskje en av de mest frustrerende ting som kan skje, eller ikke skje er når du hoppe inn i 2000 Dodge lastebil, satte nøkkelen i tenningen, vri om nøkkelen og ingenting skjer. Det kan være en rekke grunner til at alle kjøretøy ikke vil starte. Noen av årsakene kan være en ganske enkel og i dyre reparasjoner, kan en dårlig batteri eller defekt startsolenoiden lett fikses. Det kan være andre grunner til at du 2000 Dodge lastebil ikke kan starte som kan være dyrere, et problem med drivstoff injeksjoner system eller elektronikk kan bli dyrere. Instruksjoner
en

Vri nøkkelen for å starte motoren og se om radioen og dashbordet varsellampene tennes. Dette vil fortelle deg det er strøm på batteriet. Med nøkkelen vris slik at de elektriske komponentene er på, se på din bensinmåler å sørge for at det er drivstoff på tanken.
2

Sjekk girvelgeren og sørg for at det er sikkert i "Park "posisjon.
3

Vri om nøkkelen og lytte etter en klikkende lyd, da dette støy kan være en indikasjon på at batteriet sender nok strøm til startmotoren, men startmotoren er defekt eller må skiftes ut.
4

Åpne motordekselet av 2000 Dodge lastebil og sjekk batterikablene, og pass på at de er koblet til og sikret tett. Du kan også sjekke tennplugg ledninger å se at de er skikkelig festet til hver tennplugg.
5

Vri nøkkelen igjen, og se om du kan høre en svak "humming" støy. Den summing bør komme fra den elektriske drivstoffpumpen som er installert i nærheten av gasstanken. Hvis du ikke hører denne lyden, kan det være en indikasjon på at pumpen er enten defekt eller det er ingen strøm å få til det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129542.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil