Slik fjerner baksetet på Hyundai Elantra

Med Hyundai Elantra, er baksetene laget med enkel tilgang i tankene, så fjerner setene er en enkel sak for et par minutter igjen av tid og bruk av noen små håndverktøy fra hele huset. Du trenger
Socket sett
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne begge dørene til Elantra og skyv førersetet og passasjersetet så langt frem som de vil gå, og stigningen opp setet mot dashbordet i bilen. Se rett under nedre kant av sitteputer i baksetet og finne boltene som holder putene på plass. Bruk en socket og skralle for å løsne og fjerne boltene.
2

Finn de små stropper som skal stikker ut fra under putene, som små lerret tunger. Situate selv i midten av ryggen og setet trekke oppover på stroppen, mens på samme tid presser seteputen mot baksiden av den Elantra å løsne puter fra sine klemmer på undersiden av setene. Finn boltene på undersiden av setet tilbake og løsne og fjerne dem til å ta ut sitteputer.
3

Løsne og fjerne boltene som holder setet på plass igjen. Finne disse boltene på undersiden av seteputen etter putene er fjernet, og bruke en socket og skralle å skru dem. Løft opp og mot fronten av kjøretøyet for å demontere bakseteryggen fra sine fester, og fjerne den fra bilen.
4

Utfør ønsket vedlikehold og deretter reversere hele prosessen for å installere baksetet i Elantra til fabrikkens spesifikasjoner. Sikre seteryggen og putene er fast montert i sine klippene før du strammer noen bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129543.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil