Min BMW 325 vil ikke starte

BMW 325 er en del av 3-serien linje av BMW biler. Det regnes som en sport sedan luksuriøs bil. Når BMW 325 ikke starter på riktig måte, kan det være ulike årsaker, hvorav de fleste er typiske bil problemer som kan påvirke alle typer kjøretøy. Men gjennom år med produksjon har det vært et par minner og problemer som er spesifikke for 325 som kan være den skyldige for bilen ikke starter. Diagnostisering problemet selv kan hjelpe deg med å avgjøre om det er en gjør-det-selv-prosjekt eller trenger hjelp av en profesjonell. Instruksjoner
en

Note hvis BMW 325 var å lage noen lyder eller angir et problem når du sist hadde den i gang. Fryktelig støy kan tyde på at drivstoff linje og komponenter ble sviktende. Reparasjonen kan være så enkelt som et nytt drivstoffilter. Legg i en ekstra gallon av gass og prøver å starte den BMW igjen. Selv 325s er utstyrt med en gass-måler, kan de noen ganger være feil, noe som indikerer det er brennstoff når det ikke er. Hvis 325 var overoppheting, kan dette være en indikasjon på et problem med motorens kjølesystem. Modeller fra 1992-1995 har fått utstedt en tilbakekalling på grunn av dette svært problemet. Termostater, vannpumper og vifte belter kan funksjonsfeil og føre til at bilen blir overopphetet, fører til at det ikke starter riktig. Den 2001 modellen ble utstedt en tilbakekalling på fan av kjølesystemet for ikke å starte når det trengs.
2

Sjekk væskenivået i 325, inkludert olje og girolje. Lav eller ikke-eksisterende væske kan føre til at motoren til å gripe og ikke starter som den skal. Kronisk slik at motoren din til å være lite væske kan føre til problemer med overføringen på din BMW. Væskenivåene kan også tyde på en lekkasje i motoren din. Transmission Fluid kan kontrolleres i den 325 ved å åpne hetten for lokalisering av peilestaven helt på baksiden av motoren. Væsken skal være rød i fargen.
3

Vri nøkkelen til "ON" posisjon, men ikke starte bilen. Dersom dashbordet lyser av din 325 ikke kommer på, det indikerer at batteriet er tomt eller drenert. Åpne panseret og sjekke forbindelser til batteriet for korrosjon eller dårlig kontakt. For en BMW 325, skal batteriet vare mellom to og fire år minimum. Sjekk lysene igjen, hvis ikke fungerer , batteriet må byttes ut eller lades opp.
4

Vri nøkkelen for å starte bilen. Mangel på støy indikerer et problem med tenningslåsen. En klikkende lyd er et tegn på en defekt starter . Starteren må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128592.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil