Auto Safety Regulations

The US Highway Safety Act av 1970 etablert en National Highway Traffic Safety Administration å sørge for at biler som er på veien er trygge. Sikkerhetsforskriftene er tilgjengelige på Department of Transportation hjemmeside. Federal Motor Vehicle Safety Standards
p Det er hundrevis av regler som gjelder for auto sikkerhet. Ser på "Quick Reference Guide til Federal Motor Vehicle Safety Standards og regler" vil gi deg en rask oversikt over alle regler som gjelder for auto sikkerhetsforskrifter. Forskriften er alle utstedt av den føderale regjeringen, og kan ikke overstyres av statlige myndigheter. Regelverket er oppført etter når de ble satt i verk.
US Code of Federal Regulation

Den amerikanske Code of Federal Regulations gir en liste over regler som den føderale regjeringen har utstedt. I publisering av amerikanske Code of Federal Regulations, er kodene som gjelder auto sikkerhet oppført i punkt 500 og § 571. Det er hundrevis av lover og forskrifter som er oppført som gjelder for auto sikkerhetsstandarder.
US Kode Tittel 49

USA Kode Tittel 49 viser de faste lover som gjelder for auto sikkerhet og transport lover. Det løser også auto standarder for forbrukerinformasjon og drivstofføkonomi. Mer enn 50 sider med informasjon adresse motorkjøretøy sikkerhet og standarder samt unntak. Publikasjonen er trykt og utgitt av National Highway Traffic Safety Administration.
National Highway Traffic Safety Administration

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har ansvaret for å administrere og håndheve trafikksikkerheten lover og arbeider direkte med Department of Transportation å sikre at bilene er trygge for veiene. NHTSA oppsyn informasjon om tilbakekallinger av biler samt sikkerhet standarder i biler. Kjøretøy sikkerhetsmessige problemer som NHTSA deksler er bruk og installasjon av kollisjonsputer, bremser og kilometerteller opplesninger. Det er også den etaten som vil følge opp i tilfeller av kilometerteller svindel i biler. NHTSA regulerer også kjøretøy identifikasjonsnummer, eller vins, på biler samt drivstoff standarder og barnesikring standarder. NHTSA er organisasjonen som begynte den obligatoriske klinke, designet for å sikre spedbarn og småbarn bilseter, i nyere modell biler. NHTSA sikrer også at bilprodusenter ta hensyn til eventuelle farer for bilseter og gjøre bilseter enklere å installere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126967.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil