Tegn på en dårlig bilbatteri

En bil batteri gir den kraften som trengs for å starte bilen. Det er en viktig mekanisk komponent som ofte blir oversett. Batterier kan svikte uten forvarsel. Det er trinn som kan brukes til å vurdere problemer og start batteriet. For batterier for å gi optimal ytelse, er regelmessig vedlikehold er nødvendig. Bilbatteri Funksjon

Et batteri gir den kraften som trengs for å starte bilen. Det genererer et utgangssignal på 12 volt DC. Batteriet leverer også strøm til ditt underholdningssystem, klimaanlegg, interiør og eksteriør lys, og bilens elektronikk når bilen motoren er slått av.
Tegn på en dårlig batteri

dashbordet batteri lyser. En tikkende eller klikke lyd høres når du starter bilen med svak eller ingen respons. Bilen vil ikke starte i det hele tatt. Et batteri er gjennomsnittlig levetid er 3-5 år under normale kjøreforhold og kan ha overskredet sin levetid.
Testing

Sørg for at batteripolene er tette og klar av korrosjon. Bruk en testing enhet for å sikre at du får 10 til 12 volt. Hvis batteriet er nytt sjekke dynamo, som kan etterligne de samme problemene.
Lade

å forsøke å få batteriet til å lade, gi den et løft enten gjennom bruk av startkabler mellom to kjøretøy eller en solo genser boks.
forebyggende vedlikehold

Rengjør batteripolene 'klemmer og innlegg med en spray beskytter og børste hver sjette måneder. Se etter løse kontakter
Batteri Toolbox

En velfylt bettery verktøykasse inkluderer:. Startkabler, genser boks, batteri renere spray og pensel, vernebriller og et batteri tester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124585.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil