Hvordan fjerner jeg av motordeksel på en Boxster?

The Boxster er en mid-motor, to-seters cabriolet sportsbil fra tysk produsent Porsche. Den Boxster tilbyr fantastiske kjøreegenskaper og sterk akselerasjon pakket inn i et attraktivt, høyt utviklet pakke. Imidlertid er Boxster ikke den enkleste bilen å arbeide på for DIYers, hovedsakelig fordi motoren er skjult under et deksel under motoren lokket som må unbolted å fjerne. Men fjerner Boxster motordekselet er lett med riktig verktøy og tilnærming. Du trenger
Socket sett og skralle
Vis flere instruksjoner
en

Park Porsche på et flatt og jevnt underlag. Pass på at den står i gir (eller Park hvis det er en Tiptronic) og satt i nødbremsen.
2 p Med tenningen på (men motoren av), løft den øverste ca 24 inches fra toppen av frontruten, slik at den del av toppen som dekker baksiden er på det høyeste punktet. Ta ut nøkkelen fra tenningen slik at toppen ikke kan betjenes.
3

Koble spenning tau på hver side av det konvertible toppen. Disse er festet med ball og socket hardware, så bare lirke dem forsiktig av for hånd, og de vil gå av.
4

Fjern kluten ved å trekke rett ned på plastlokket. Trekk område rett i nærheten av klippet holdere på hver side. Trekk toppen opp og bort fra rammen og legg mot til baksiden av bilen slik den er ute av veien.
5

Fjern Bose høyttaler (hvis Boxster er utstyrt med en Bose lydsystem) ved å dreie de fire plast-låser som holder den på plass. Flytt høyttaleren for å få tilgang til plugg som går til baksiden av det og trekke ut pluggen.
6

Trekk av teppet trim på toppen av motordekslet. Dette vil komme rett av. Fjern de fem skruene som holder motordekselet til bilen med en socket og skralle. Trekk motoren dekke opp og ut av motorrommet. Du bør se motoren under den. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126937.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil