Hvordan installerer jeg en Shifter Boot på en 944?

The Porsche 944 er en firesylindret sportsbil som Porsche har gjort I 1980 og i begynnelsen av 1990. Den 944 er morsom å kjøre, takket være den smarte understell og fjæring design og i dag er et meget godt kjøp på brukt-bil markedet. Som enhver eldre bil, kan visse områder av 944 begynner å slites merkbart. Elementer som skiftet boot, som kan se slitt over tid, bør erstattes hvis interiøret kommer til å se sitt beste. Selv om du ikke tar ut den boot å erstatte det, men er rett og slett jobber med noe annet, er dette en enkel del å installere. Du trenger
944 shift boot
Vis flere instruksjoner
en

Installer plast beholder rammen rundt den nederste kanten av skiftet boot. Dette forutsetter at girkule og støvel er allerede fjernet fra bilen og bagasjerommet har blitt skilt fra girkule. Sett girkule i hullet i sentrum av skiftet boot.
2

Fortsett å skyve girkule ned i shift boot inntil skinn kommer opp over toppen av knotten. Dette vil ta litt innsats siden girkule er større på toppen og støvelen må strekke seg over rattet. Sørg for å holde baksiden av girkule symmetrisk med sydd søm i bagasjerommet.
3

Installer lokket med skift mønster gravert på toppen av det inn i toppen av skiftet knott. Hetten settes inn i fordypningen i toppen av skift-knott og holder det øvre parti av skift støvelen på plass. Med andre ord, når du installerer cap, bør den fange materialet fra shift boot og holde den på plass mot toppen av knotten.
4

Sørg for at den indre gummi støvel er holdt i plassere i 944 skikkelig før du installerer girkule og støvel. Det bør feste mot en ring i overføring tunnel.
5

Installer girkule-ytre boot ved å skyve girkule ned over metall skift stang som stikker opp av tunnelen. Trykk på girkule ned til metall ring på bunnen av girkule klikker på plass. Dette kan ta litt innsats.
6

Smekk plastring som er plassert på undersiden av skiftet boot og skjult av boot materialet på plass på overføring tunnel ved å trykke den hardt ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126991.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil