Hva sender signaler til drivstoff sprøytebrukere ?

I det siste, reiste drivstoff gjennom bilens motor gjennom en forgasser , men som i 2010 de fleste biler bruker datastyrte bensininnsprøytning . Selv om mer kompleks enn sine forgjengere , disse systemene tilby en mer presis og økonomisk drivstoff levering system . Funksjon

Innsprøytingsanlegg systemer er avhengige av en rekke sensorer som samler data på bil som de er installert. En datamaskin som utgjør en del av systemet analyserer disse dataene, og deretter sender et signal til de faktiske drivstoff sprøytebrukere , hvilke spray drivstoff inn i motorens sylindrer .
Typer

datamaskiner kjøre alle tre typer bensininnsprøytning . Spjeldhus injektorer har ett drivstoff injektor som spray i alle sylindrene . Multiport systemer har en innsprøytning sprayer per sylinder , og alt av sprøyter brann samtidig . Sekvensielle multiport systemer er den samme, bortsett fra hver sprøyte fyrer rett før bruk av en sylinder.

Sensorer

Innsprøytingsanlegg systemer har to sensorer . Den gass stilling sensoren bestemmer plasseringen av gasspedalen . Jo lavere stilling , desto mer drivstoff som kreves for injeksjon. Oksygen sensor analyserer mengden av uforbrent drivstoff i eksosen og justerer signalet det sender til drivstoff sprøytebrukere , fortelle dem hvor mye du skal sprøyte som resultat. For mye oksygen krever innsprøyting av mindre drivstoff .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130044.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil