Hvordan Paint Coil Springs

grunn av deres sårbare plass i suspensjon, er fjærer utsatt for mye smuss, fuktighet og gjørme i løpet av bilens levetid. Over tid, fjærer bli ripete, falmet og kan ruste. En strippet og malt suspensjon er en del av hvilken som helst bil restaurering. Hvis du utfører rutinemessig vedlikehold og har de springer ut av bilen, søker en fin maling jobb kan gjøre bilen ser bedre ut. Du trenger
Stålull
malingsfjerner
stålbørste
Mineral ånder
Spray primer
Spray maling
Vis flere instruksjoner
1

Strip den gamle malingen ut av hjulene. Spray maling stripper på fjærene. La stripper suge i inntil malingen er bobler. Skrap malingen av med en stålbørste. Påfør stripper inntil alt av malingen er fjernet. Fjern eventuelle siste spor ved å pakke stålull rundt spoler av fjærene og gni frem og tilbake.
2

Rengjør fjærene med white spirit. Hell det på en lofri klut og tørk godt av fjærene til de er helt fri for olje og rester. Tørk fjærene grundig.
3

Påfør en liten skur av kvalitet primer til fjærer. La det tørke i noen minutter, og deretter spraye på en tyngre pels. Hold kan om 8 tommer fra våren, og spray i en frem og tilbake måte. Sørg for at du får den delen av våren som er på innsiden av spolen. La primeren tørke i ca 10 minutter, og deretter bruke et annet strøk. Påfør et tredje strøk hvis du føler det garanterer mer dekning. La primeren tørke i en time eller så, eller til den er helt tørr å ta på.
4

Velg den fargen du ønsker å male fjærene. Sort er den vanligste fargen for suspensjon deler, men rød, blå eller gul er populære farger for fjærer. Bruk en høy kvalitet, rust-forebyggende maling. Det finnes også spray maling spesielt formulert for suspensjon deler som er mer holdbare.
5

Spray på et tynt lag med maling. La det tørke i et minutt eller så, og deretter bruke en tykkere pels, noe som sikrer jevn dekning overalt på våren. La malingen tørke i en time eller så (les instruksjonene på CAN), og deretter bruke ytterligere to eller tre strøk til du er fornøyd med at fjærene er dekket grundig. La malingen tørke over natten før du prøver å installere fjærene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127089.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil