Rettsmidler for Icy Car Windows

Finne frontruten dekket med is når du er sent på jobben, kan ødelegge hele dagen. Selv om du ikke kan kontrollere innfall av Mother Nature, skjønt, kan du arm selv med noen strategier som tar chill out av is fjerning. Hold kredittkort i en lommebok, der de hører hjemme, i stedet for å skrubbe dem over frontruten. Det finnes andre og enklere metoder som kan gjøre de-icing et blunk. Teknikker

Vann midler som Rain-X, eller Aquapel, fungerer fint for å hindre isete buildup på bilvinduene. De samme ingrediensene i disse produktene som frastøter regn, vil hindre isen fra stikker til frontruten. Å gjøre dette vil ikke smelte isen borte, men vil tillate deg å børste den av lett.

For en hjemmelaget løsning, legger like mengder vann og eddik til en sprayflaske, og gjelder for vinduene. Denne blandingen smelter isen raskt. Hvis ingen eddik kan bli funnet, erstatte denne ingrediensen med samme mengde rubbing alkohol for en lignende effekt. Enten blanding vil ikke bare smelte isen, men vil også bidra til å holde isen fra re-feste til frontruten.

En av de enkleste måtene å holde isen fra samler, er å legge noen form for skjold over vinduet som du går i for natten. Den samme skjermen som er plassert mot den indre vinduet for å blokkere sollys i sommer, kan settes på tvers foran for vinteren beskyttelse. Ta festene på endene, og lukke dem i dørene, for å skape en tett barriere mot elementene.

Unngå å treffe glasset med varmt vann, som den plutselige temperaturendringer vil at glasset sprekker. Likeledes, avstå fra å bruke din bil står varmeapparatet mot glasset. Dette kan gi lignende effekter.
P Hvis snøen har nylig falt, og du ser en opphoping på bilen din, ta deg tid til å gå ut og slå den av. Snøen kan fryse fast i løpet av natten, og bli en masse problemer neste dag. Bedre å ta vare på det før det skjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124668.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil