Hvordan Reset Security Code of en Toyota Factory Stereo

Toyota bilstereoer er utstyrt med et anti-tyveri-funksjon som krever et firesifret tilgangskode. Funksjonen aktiveres når hovedenheten er koblet fra strømkilden. Etter en reparasjon eller erstatning, må du nullstille tilgang sikkerhetskode før bruk av stereo er mulig. Du kan ta Toyota til en autorisert Toyota forhandler eller bensinstasjon for å ha koden tilbakestilt, eller du kan gjøre det selv og spare tid. Instruksjoner
en

Slå Toyotas tenningen til "On" posisjon til å gi strøm til stereo.
2

Slå på stereo hovedenheten ved å trykke på strømknappen øverst til venstre i stereo ansikt.
3

Trykk og hold den første forhåndsinnstillingsknappen (merket med "1") og pil opp-knappen på venstre side av stereo ansikt. Slipp knappene når serien av streker på stereoanlegget display.
4

Trykk nummerert forhåndsinnstillingsknappen tilsvarer det første nummeret av stereo-koden. For eksempel, hvis sikkerhetskoden starter med "4", trykker du på fjerde forhåndsinnstilt knapp under stereo displayet. Trykk høyre piltast for å gå til neste siffer i koden. Skriv inn de resterende sifrene ved hjelp av de forhåndsinnstilte knapper. Radioen vil slå seg av når den siste riktige siffer er tastet inn. Trykk på strømknappen for å bruke stereo.
5

Gjenta trinn 3 og 4 hvis anlegget ikke godta koden du har tastet inn. Du har tre sjanser til å skrive inn riktig kode. Etter tre mislykkede forsøk må du ta bilen til en forhandler eller bensinstasjon for å ha stereo ulåst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128842.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil