Hvor å Fastsette Shifter knott på en bil

Feilsøking en girspaken knott ikke involverer mye. Knotten er på toppen av girspaken, og for de fleste biler er det bare en hånd hold. For automatiske girkasser, er den eneste forskjellen på en knapp: For å flytte Shifter, må du trykke på knappen. Hvis skiftet knott blir skadet eller skjemmende, er det mer praktisk å bare erstatte knott. Den samme teknikken kan brukes til biler med manuelt gir og automatgir. Selv om knotten kan inneholde en knapp, kommer det som en enkelt enhet. Du trenger
Needle-nese tang
Blow tørketrommel
Wood blokk
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

tak i skaftet på shifter med den ene hånden, og ta tak i rattet med den andre. Prøv å trekke i knotten rett av. I mange biler, fjerne knotten er så lett.
2

Hold skaftet på shifter med en hånd, og knotten med den andre. Forsøk på å "skru" knotten. I noen biler, knotten og shifter aksel har gjengene.
3

Undersøk Shifter akselen bakside. Det kan være en plastinnsats holder den på plass. Denne innsatsen kan enten fjernes med fingrene, en sterk pinsett eller en nål-nese tang. Deretter kan du prøve å trekke eller vri knotten av.
4

Look bak Shifter knott for en skrue som kan fjernes med en skrutrekker eller en unbrakonøkkel. Fjern skruen og trekk håndtaket av.
5

Heat bunnen av Shifter knott med en hårføner. Vær forsiktig så du ikke å brenne, brenne eller smelte knotten. Du ønsker å myke bunnen av knotten. Plasser en blokk under knott, og lett trykk blokken med en hammer. Dette vil flytte knott av pinnen. Denne prosessen er nødvendig i enkelte vade kjøretøyer.
6

Installer en ny knott ved hjelp av det motsatte av hvilken metode som brukes til å fjerne rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129735.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil