Cadillac 4,9 motorproblemer

The Cadillac Northstar med en 4,9 liters V8- motoren ble introdusert i 1991 . Siden lanseringen har det Northstar vært toppen av linjen GM luksusbil motor. Imidlertid har det vært noen vanlige problemer med denne motoren . Cooling System Problemer

kjølevæske som leveres som standard med Cadillac Northstar er Dex -Cool , som er rød i fargen. Dette kjølemiddel er ment å vare 150.000 miles før den må endres . Det har vært korrosjon problemer forbundet med å forlate denne kjølevann på motoren for en slik over lengre tid , spesielt når det er blandet med standard grønnfarget kjølevæske.
Olje Burning Issues

grunn av den 10 000 kilometer lange intervallet mellom oljeskift som er anbefalt av produsenten for Cadillac Northstar , er olje brenner en vanlig rapportert problem . Når dette skjer, anbefaler Cadillac bruker en GM rensesett for å rense ventil ringene . Dette settet har en løsning som soaks ringene i to timer , og da er støvsugd ut gjennom tennplugg hullene .

Oljelekkasje Problemer

oljelekkasje problemer har blitt rapportert med 1996-1999 modell år. Som svar , designet Cadillac en ny bakre viktigste olje segl som har løst problemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131357.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil