Kjører 10W30 Vs . Transmission Oil

Transmission olje har vaskemidler i det som har blitt brukt i det siste for å rense motorene , men dagens 10W30 og annen vekt motorolje ha vaskemidler i dem også. Det er ingen grunn til å løpe overføring olje gjennom en motor . Girolje kan forårsake alvorlige problemer hvis kjørt gjennom en motor for lengre perioder av gangen . Likheter

Både girolje og motorolje brukes til å holde sine respektive systemer knirkefritt og for smøring . De er begge for avkjøling av systemet og dermed mindre slitasje . De har lignende viskositet . En motor kan kjøre , i det minste midlertidig , enten olje.
Forskjeller

Motor olje er skapt for et brennbart miljø og fungerer godt i ekstrem varme . Overføring væske er ment for høyt trykk , men ikke høy temperatur . Bilen vil ikke kjøre godt på girolje .
Effects

Kjører en bil med en 10W30 eller 5W30 olje er standard . Viskositeten er slik at det tillater en god olje- strømning gjennom motoren. En bil kan kjøre for tusenvis av miles på motorolje. Girolje vil brenne av raskt og mister sine smørende egenskaper .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131344.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil