Grunner for bilmotorer Komme varmet opp

Det er en skremmende opplevelse når bilen blir overopphetet, men feilsøking er lett nok å gjøre. Det er et begrenset antall av grunnene dine motoren blir overopphetet. Fikse problemet er et spørsmål om innsnevring ned årsakene. Lav Kjølevæske

Den vanligste årsaken til en overopphetet motor er lav kjølevæske i kjølesystemet. Når du kjører lite vann eller frostvæske i radiatoren din - en del av kjølevæske system - det er ikke nok væske reiser gjennom motoren for å kjøle den ned. For å være sikker, bære en liter vann med deg for å fylle på radiator eller reserve. Hvis du reiser ned i utdanningen ved en høy hastighet og bilen blir overopphetet, er det mest sannsynlig på grunn av lav frostvæske siden vinden bør være nok til å kjøle motoren.
Lekkasje i Kjølevæske System

p Hvis du har en lekkasje i kjølesystemet, vil du gradvis miste kjølevæske eller frostvæske. Lekkasjer kan oppstå i radiatoren selv, noen av de ulike nettverk av rør og slanger som kommer ut av det, eller fra en ødelagt radiator cap. Hvis du åpner radiatorlokket - når motoren er kald - du skal kunne se væsken
Broken Termostat

Når motorens termostat er. ikke lenger i stand til å lese av temperaturen, kan motoren overopphetes. Det vil ikke vite når eller hvor mye du skal kjøle ned motoren.
Fan

Noen biler er utstyrt med en vifte i front av motoren. Hvis viften eller beltet går til viften er brutt, vil bilen ikke blåser nok kald luft for å holde motoren fra overoppheting.
Andre Vanlige problemer

Et tett radiator vil redusere hastigheten på å kjøle ned motoren din. En knekk radiator slangen har samme effekt. En slipping belte kan også være feil, holde vannpumpe fra sirkulerende kjølevæske til riktig hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129156.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil