Typer av Motor Forretter

Motor startere er elektriske startere brukes til å starte motorene . Det er et lite utvalg av motorstartere brukes til ulike typer last og applikasjoner. Starteren tilbyr også overbelastningsvern. Full spenning Motor Forretter

En full spenning motorstarter gjelder hele systemet nettspenningen til motorklemmene å starte motoren. Dette er den mest brukte motor starter. To varianter av den fulle motorstarter er kombinasjonen og reverseringsdelene motorstarter . En full spenning motorstarter betyr en motor vil motta en potent start.
Redusert spenning Motor Forretter

Noen motorer krever en lettere start før bygge til full kapasitet . Disse motorene bruker ofte en redusert spenning motorstarter , som bruker en redusert strøm for å få motoren kjører. Disse startere har også redusert dreiemoment. Ulike typer av redusert spenning motorstartere bruker ulike enheter for å håndtere reduksjonen i spenning.
Manuell Vs . Magnetiske

Motor startere er også delt inn i manuelle motorstartere og magnetiske motorstartere . Manuelle forretter, som er mer sjeldne , er startet av manuell betjening av en person trykke på en knapp eller noe lignende på starteren selv. En magnetisk forrett , som bruker en elektromagnetisk system , kan fjernstyres eller automatisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130329.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil