Typer lyspærer for en Chrysler Sebring

The Chrysler Sebring har flere lyspærer som sikrer både sikkerhet og bekvemmelighet. Hver av de innvendige pærene inneholder en messing eller glass kile base og aluminium basen pærer er ikke godkjent for utskifting, ifølge Chrysler. Når du skifter lysene for Sebring, bør du ha tilgang til hver pære nummer før du bestiller den delen. Blinklys foran

Chrysler Sebring foran blinklys, eller parkeringslys, og lys er plassert under panseret på begge sider av bilen. Den blinklys fungerer for både signalering svinger og funksjoner når fare belysning systemet er aktivert. Lyset fungerer også som en markør på grunn av refleksjon lyset kaster, som varsler andre bilister at kjøretøyet er til stede i situasjoner med dårlig lys. Når vi leter etter en erstatning foran blinklys, bør du be om en del eller pære nummer 3757A.
License Plate Lamp

Chrysler Sebring lisens plate lampe lyser plate, som gjør plate nummer synlig på avstand. I de fleste stater, bør pæren være i orden som et spørsmål om lov. Pæren kan fjernes ved å fjerne de to skruene som holder linsen på plass. Du kan erstatte denne pæren ved å be om pære nummer W5W, som er det samme pære brukes til fremre posisjon lampe.
Senter høyt montert bremselys

Senter høyt montert bremselys signaler til andre drivere du gjør en stopp. Lampen er plassert i midten av bakvinduet og er tilgjengelig gjennom stammen. For å fjerne pære, bør du fjerne lyspæren bolig og kontaktsokkelen. Du kan erstatte pære ved å be pære nummer W16W (921).
Kjørelys

Sebring krever to typer lyspærer. Den Type en lyskaster er en 60 watts lyspære som er installert i det ytre parti av enheten. Type 2 pære er 51 watt og installerer i den indre delen av forsamlingen. Når du ber om en ny pærer, er pæren nummer for Type 1 HB3A og for type 2 er det HB4A.
Inside lyspærer

Sebring kommer også utstyrt med flere pærer som gir interiøret bekvemmelighet. Kuppelen lys tilbyr overhead belysning for kartlesing eller andre kjører relaterte aktiviteter. Leselys, som ligger på begge sider av dome lys, gi retningsbestemt belysning for både fører og passasjer foran. Den bakre personlig lys gir belysning for passasjerene i baksetet på bilen og bagasjerommet lys kan du se i bagasjerommet i dårlig belysning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127771.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil