Hvordan Winterize en Roadtrek

Vinterklargjøring en ROADTREK kan hindre flere kjøretøy uhell. Roadtreks, om ikke riktig kontroll før vinterens harde klimaet kommer, kan innvirke negativt på ROADTREK rørledning, skaper fryser vannet som potensielt kan skade ROADTREK systemer. Tøffe klimatiske elementer kan skade dekk, batterier og annet ROADTREK systemets overtid. Før du tar et roadtreker ut på veien, lage planer for å reparere, vedlikeholde eller gjenopprette noen av de roadtreks deler og funksjoner for å sikre en trygg, kjøreopplevelse. Du trenger
Pink alkohol
Vannslange
Tire belegg spray
Tire jack
nye dekk
Tire dekselet
Rørlegger er tape /lim
Baking soda

Vis flere Instruksjoner
Slik Winterize en Roadtrek
en

Opprettholde riktig dekktrykk. Beskytt dekkene mister press og trekkraft ved å dekke dem med et dekk etui når den ikke er i bruk. Spray en beskyttende dekk belegg på dekk for å holde sollys fra å svekke dekk. Jack dekk opp for å hindre ytterligere tap av inflasjon hvis de har sittet i lange perioder av gangen. Kontrollere eller erstatte reservehjulet og dekke.
2

Inspiser batteriene jevnlig. Bruk natron og vann for å tørke ned ROADTREK batteriene mot korrosjon og skitt. Lad opp roadtreck batteriene ved hjelp av utkoplingsbryter å redusere parasittiske elektrisk lekkasje, som skjer når dårlig jording tilkoblinger og komponenter trekke energi. Ta ut batteriet fra ROADTREK under ekstreme kalde værforhold for å holde den fra å fryse. Plasser batteriet på et tørt og lagerområde for eksempel en garasje eller kjeller, og lade den minst en gang i måneden.
3

Tøm ROADTREK vann-system. Park ROADTREK med bakhjulene forhøyet noen få inches før drenering. Lukk alle vannkraner og bruke en trakt for å fylle vannbeholderen med 1/2 liter rosa alkohol. Slå vannpumpe på og åpne toalett, dusj, og alle andre tappekran ventiler slik at rosa alkohol kan frigis. Slå vann pumpe av når rosa alkohol forsvinner.
4

Åpne kranen ventiler og vanntanken fylle ventiler for å lufte ut sine linjer. Erstatt alle ventiler når du er ferdig.
5

Tøm varmtvannsberederen tank. Først fjerne varmeren tankens låsen. Åpne press release ventil ved å bevege spaken opp vertikalt, fjerner pluggen i bunnen av ovnen. Tre til side for å unngå søl på klær. Vær spesielt forsiktig for å lette pluggen ut. Deretter skylle varmtvannstanken med en vannslange til vannet blir mindre skummel. Montere og bruke rørlegger tape for å feste ventilen stengt.
6

Endre ROADTREK olje hvis behovet være. Også inspisere generator, bremsevæske og kjølevæske før du lagrer et ROADTREK. Fyll bensintanken til maksimalt for å hindre tannkjøtt-forming oksidasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125537.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil