Slik fjerner etterfølgende arm foringer

De etterfølgende armene på et kjøretøy er de delene som fungerer med suspensjon av bilen. Armene kjøre mellom chassis av bilen og hjul aksler og gi rom for den nødvendige bevegelsen av bilen. Innenfor armene er det et lite sylindrisk bøssing som gjør plass for de ledere som inngår i systemet. Hvis etterfølgende arm bushing er altfor slitt eller rustet, må du fjerne det for å rette opp skaden. Du trenger
Bil jack
Jack står
Lug mutter remover
Ratchet
Socket
Steel klubbe
Vis flere instruksjoner
1

Park bilen på solid, flatt underlag og heve bakenden med en bil jack nok til å jobbe under den. Både høyre og venstre side av baksiden av bilen må være godt støttet med solide bukker.
2

Fjern de bakre dekk og hjul med en lug mutter remover. Koble bremsen linjen sensor kjører til de etterfølgende armene ved å trekke den av forsiktig.
3

Ta ut boltene som holder etterfølgende armene inn i bilen ved hjelp av en skralle og socket. Nøye satt den etterfølgende armen på et bord eller arbeidsflate.
4

Stå rett bak etterfølgende arm med det arrangert vertikalt foran deg. Foringen bør være vinkelrett på deg i armen.
5

pund på innsiden av armen for å tvinge foringen ut med en stål klubbe. Du bør tvinge foringen på siden av armen som er utsatt når armen er montert i bilen.
6

Fjern begge foringer på samme måte og fortsette å håndtere den etterfølgende armene men du trenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127772.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil