Jeep Cherokee Kjølevæske lekkasje

Avhengig av årsmodell, har Jeep Cherokee noen svake punkter hvor kjølemiddelsjekk er egnet til å skje. De tidligere modeller har en tendens til å ha mer problemer med kjølevæske lekkasjer, men alle Jeep Cherokee er utsatt for dette problemet. Lukket Cooling Systems

lukket kjølesystem, som ble brukt på Jeep Cherokee mellom 1987 og 1991, støttet seg på et press flaske i stedet for en konvensjonell radiator med en cap. Disse plastflasker er beryktet for sprekker og lekker kjølevæske. På 1992 og senere modeller av Cherokee, erstattet Jeep problemet utsatt press flaske med en standard radiator.
Radiator Corners

nedre høyre og venstre hjørner av radiator i modeller produsert etter 1992 er utsatt for rusk opp på grunn av radiator ramme posisjon. Det er vanskelig å rengjøre radiatoren med en hageslange på grunn av sin beliggenhet, derfor svikt i disse områdene er felles
nedre radiatorslange

. nedre radiatorslange, ofte neglisjert under regelmessig vedlikehold inspeksjoner og vedlikehold, er en vanlig trøbbel punkt kjølemiddelsjekk. Du bør undersøke tilstanden til denne slangen hvert par måneder og omgående erstatte når det ser slitt eller små sprekker begynner å vises.
Forsvinnende Kjølevæske
p Hvis din Jeep Cherokee er forbruker kjølevæske, men du kan ikke finne en lekkasje, er det mulig at toppakning er gått. Sjekk oljen og sørge for at det ikke er kjølevæske i det. Hvis det er, ikke kjøre bilen før toppakning er byttet ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130009.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil