Positivt og ulemper av en Automatic Transmission Flush

Automatgir tjeneste innebærer å fjerne overføring væske pan, den gamle væsken kaste og erstatte den med ny. En automatisk overføring spyling, på den annen side presser all overføring væske ut av den væske pannen, kropp og momentomformer, som tillater en renere og mer effektiv utskifting av væske. Automatic Transmission Flush

En gjennomsnittlig overføring flush er en total væske erstatning i alle forbinder deler av overføringen. Ved hjelp av et trykksatt fluid filtreres maskin, tvinges operatøren alt av det gamle fluid ut. Etter endt flush, presser maskinen et rengjøringsmiddel gjennom systemet for å rense alle interne deler av overføringen. På grunn av den flush maskinens press, vil operatøren finne noen usett interne problemer overføring min har.
Pros

En av fordelene med en flush er den fortrenger og erstatter alle væsker, og fjern eventuelle biter, Opphopping eller rusk fra girkasse. En helt ny 12 liter girolje (gjennomsnittlig mengde væske om bilen holder) vil tillate en sunn overføring til å fungere mer effektivt. I tillegg kan et fluid flush bidra til å indikere eventuelle interne problemer vanligvis ikke oppdages av en vanlig overføring tjeneste. Den trykksatte natur flush kan løsne biter eller buildup i overføringen, ventil eller slange. En trykkfluidkilde flush kan også finne ellers ikke målbare mikro sprekker eller lekkasjer som vil være skadelig over tid.
Cons

Noen ganger, rødming en overføring vil løsne rusk fra ventilhuset, men ikke fullt ut skyve den ut. Dette kan faktisk ende opp med å forårsake overføringsfeil. Spyling kan blåse ut overføring tetninger og dermed skader overføring dersom det er for mye press. En vanlig tjeneste kan indikere interne overføring problemer på grunn av behovet for å ta kjelen. En person kan legge merke til overdreven metall rusk i væsken pan som ikke ville være så tydelig med en full flush av all overføring væske. Eierne kan enkelt endre overføring væske seg på de fleste biler, men en trykksatt generelt krever en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125792.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil