Hvordan få vannet ute av Transmission Fluid

Når det kommer vann inn i overføring væske, har du en veldig lite vindu for å få det ut før vannet vil føre til varig skade på overføring din. Faktisk, hvis du har startet bilens motor siden vannet fikk i overføring væske, vil vannet ha blitt dratt inn i sendingen din. Det kan da føre til rust, oppbygging, lim tap på clutchen, utvide, farlig damp og behovet for overføring til å bli gjenoppbygd. Du kan imidlertid prøve å få vannet ut av overføring væske og håper at du har hindret behovet for en overføring gjenoppbygge. Du trenger
Beskyttende briller
Hansker
Jack heis eller rampe lift
Skiftenøkkel
Stor bøtte
Lengde på rør med diameter nok til å passe over drenslangen
New girolje
En assistent
Vis flere instruksjoner
en

sette bilen i park og engasjere i nødbremsen. Ta på deg hansker og vernebriller.
2

Jekk opp bilen slik at du kan nå overføring pan. Fjern overføring panne med skiftenøkkel. Skru ut pluggen og drenere væske ut i bøtta.
3

Sett tappepluggen og fyll tanken med girolje.
4

Finn kjøler-ut linjen, som tar olje fra girkassen til kjøleren. Koble linje fra kjøleren. Plasser den ene enden av lengden på slangen over linjen enden og plasser den andre enden av lengden på slangen i bøtta.
5

Har din assistent starte motoren og sette bilen i fri. Mens en person ser væsken strømme inn i bøtte, må den andre personen til å legge til mer overføring væske for å holde nivået tilstrekkelig. Fortsett å skylle væske gjennom på denne måten inntil væsken som kommer ut i bøtten er så ren som den væsken som strømmet inn i sendingen.
6

Slå av motoren. Koble kulere ut linjen til den kjøligere. Sjekk overføring væske nivå før du slår motoren på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129687.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil