Chevy Blazer Passenger Seat Belt Vil ikke Pull Out

The Blazer er en amerikansk mid-size sport utility vehicle (SUV) solgt og produsert av Chevrolet. SUV har en retractor mekanisme som er ansvarlig for utsetting av setebeltet. En automatisk låsing av beltet og festepunkt sikrer at bilbeltet låser når bilen har vært i en ulykke eller har kommet til en brå stopp. En festepunkt som er skittent, er låst eller har en feil fører til at setebeltet for å bli sittende fast. Du trenger
Mild oppvaskmiddel
Papir håndkle
Knife
Vis flere instruksjoner
en

Tørk rullen ligger på øvre dørkarmen ved hjelp et papirhåndkle og mild oppvaskmiddel. Fjern smuss som kan blokkere rullen fra riktig fungerer.
2

Sett en kniv eller annen tynn gjenstand inn i rullen å Rett en fast setebeltet. En belte som sitter fast i rullen vil ikke rikke seg.
3

Grab den øverste delen av setebeltet og napp. Trekk beltet ved hjelp av flere raske trekker å frigjøre beltet som kan bli sittende fast i den automatiske låsingen posisjon.
4

Ta Blazer til en sertifisert Chevy forhandler eller mekaniker å ha rullen mekanisme inspisert. Beltestrammere eksisterer inni rullen mekanisme og er ansvarlig for å låse setebeltet på plass. En sviktende forstrammer kan føre til at setebeltet for å låse og må være riktig sett på og repareres av en profesjonell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130711.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil