Stock GM 4.3L TBI Cam Specs

The 1994 Chevrolet C /K 1500 inneholdt 4,3 liter Vortec motor med en effekt kroppen bensininnsprøytning ( TBI ) system . Brenselet effektivt system fører til at blandingen av brennstoff og luft til å virvle når det injiseres med en spjeldhus . Kamaksel Spjeldhus Torque Specs

ventil skruene som forbinder inaktiv luft regulatoren til spjeldhus hadde 13 fot -pounds av dreiemoment , mens bolter og muttere forbinder spjeldhus til inntak manifold hadde 12 fot- pounds av dreiemoment .
topplokkets dreiemoment spesifikasjoner

boltene på topplokket hadde 65 fot -pounds av dreiemoment og bolter koble eksosrøret til eksosmanifold hadde 20 fot -pounds av dreiemoment. Boltene som forbinder eksosmanifold til topplokk hadde 11 fot -pounds av dreiemoment i trinn én og 22 fot -pounds av dreiemoment i trinn to. De nedre bolter koble inntaket manifold til topplokket hadde 35 fot -pounds av dreiemoment , mens de øvre boltene hadde 10 fot - pounds av dreiemoment.
Engine Dimensjoner

4,3 liter Vortec motoren bruker en TBI system og har en boring /slag av 4.0/3.48 inches . Den har et kompresjonsforhold på 9,1 til 1 og en forskyvning av 262 kubikk inches , eller 4,3 liter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130712.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil