Slik fjerner en Quarter Vent Window Fra en EH Holden

The EH Holden er en bil som ble produsert på 1960-tallet. Den ble laget av General Motors og var tilgjengelig i forskjellige stiler og farger. Denne bilen, som mange som ble laget for 50 år siden hadde luftehullene. Disse vinduene er plassert ved siden av de vanlige bilvinduene og er små i størrelse. De finnes i hjørnene og var populært i det siste fordi sjåførene brukte mindre vinduer for å røyke ut av. Fjerne en fjerdedel vent vindu fra en EH Holden er ikke annerledes enn å fjerne en ventil vindu fra andre typer kjøretøy. Du trenger
Phillips skrutrekker
Sparkel
Flat skrutrekker
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Roll bilvinduet hele veien opp. Fjern alt festet til dørpanelet. Fjern skruene som holder dørhåndtaket og vinduet sveiv på plass og sett dem til side. Skru alle skruene rundt panel med en Phillips skrutrekker og sett dem til side.
2

Slide en sparkel mellom døren panel og ramme og sprette ut alle klippene holde døren panel på plass. Trekk opp på døren panel med begge hender og forsiktig fjerne det fra rammen.
3

Trekk tilbake weatherstripping på bunnen av kvartalet vent vindu med en flat skrutrekker og finn bolten som holder vinduet på plass. Løsne bolten med en pipenøkkel. Fjern de to skruene i hjørnet av ventilen vinduet langs rammen av døren med en Phillips skrutrekker.
4

Roll ned bilvinduet hele veien og skyv på undersiden av ventilen vindu å vippe det i. Skyv vinduet forsiktig ut av rammen og fjerne den fra bilen.
5

Inspiser weatherstripping og området der ventilen var å sørge for at ingen biter av glass brøt ut, og verifisere at rammen er fortsatt i god form for det neste vinduet som vil bli installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131196.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil