Hva er motorfester for?

Hva skjer når du setter foten på gasspedalen på bilen din? Kraften som trengs for å gjøre bilen beveger seg raskere og stakk frem kalles "mirakel" av forbrenningsmotor. Hvis motoren ikke løsner og vri seg gjennom panseret, er det fordi en motor mount holder det på plass. Motorfester, også kalt motoroppheng, koble til og hold nede kraftverk av en bil. The 'Power Plant "av en bil

En bil kraftverk benytter forbrenningsmotor fra motoren (motor) for å gjøre bilen til å kjøre. Det er fem grunnleggende typer motorer: Diesel, gassturbin, HEMI, roterende motorer og to-takts. En ekstern forbrenningsmotor er det samme som dampmaskiner av gamle lokomotiver og damp båter.
Slik fungerer

Foruten å holde motoren på plass, monterer motor også holde omkringliggende stål som vibrerer rundt motoren rister den bilen. En ende av motoren festet er boltet til motoren og den andre til kjøretøyets ramme. Festene klemme alt ned og la bilen å akselerere mer jevnt og uten vibrasjon.
The Mount

Festet i seg selv er et enkelt stykke arbeid med to metallstykker bundet av en gummi-isolator. Formålet med stykke gummi er å la noen "gi" mellom delene, samt å absorbere støt fra motorens vibrasjon.
Ringe og Montering Motor Mount

En viss bredde av stål (omtrent 6 mm) blir brukt til å lage platene. Formen på braketten blir deretter merket på stål, og det er kuttet ved hjelp av en vinkelsliper og flere kniver. Stedet for de bore hull er merket og deretter boret for montering platene. Det er boltet til motoren for å sikre at det er en tettsittende passform, og deretter fjernet slik at det kan sveises i form. Leddene er også sveiset. Når det er kult, er det boltet opp igjen til å bestemme hvor hullene skal gå i rammen. Det kan være litt forskjøvet på grunn av forvrengning av den sveise-varmen. Når bore hull linje opp, blir det trukket ut igjen for å bli malt, deretter re-boltet når malingen har tørket. Den samme prosedyren gjentas for den andre mount. Motoren kan falle litt under komprimering, men det kan løftes.
Fjerne en gammel motor Mount

Standard motorfester er laget av OE-type gummi eller polyuretan . Oppheng for andre kjøretøy er tilpasset dealership gjort. Tilpasset eller standard, både feste (topp og bunn /og baksiden) vil trenge å bli fjernet og erstattet samtidig. Se servicehåndboken for instruksjonene for å kople og flytte motoren fra festene. Når motoren er slått av, kan du bruke en motor heise eller hydraulisk jekk til å løfte den opp og bort fra bilen. På en bil med forhjulsdrift, er festene fjernes ved å fjerne boltene fra øvre og nedre nøtter. Vær forsiktig med bilens radiator og tverrammestykke mens du tar festene ut. Se "Hvordan erstatte en Motor Mount" i Resources.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124749.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil