Hvordan programmere jeg Radio i en Mercedes?

De fleste bilradioer lar deg lagre dine favoritt radiostasjoner og hente dem med et trykk på en enkelt knapp. Du kan programmere så mange som 10 radio forhåndsinnstillinger på din Mercedes radio. Når du har lagret, kan du få tilgang til de programmerte radiostasjoner ved å trykke på den aktuelle knappen forhåndsinnstilt. Programmere radiostasjoner er en enkel oppgave som bare tar noen få minutter og krever ingen spesielle verktøy. Instruksjoner
en

Slå på radioen med "Control" knappen. "Control" knappen er plassert på venstre side av radio-panelet. Denne knappen er også volumkontroll.
2

Trykk på "Radio"-knappen øverst til høyre i "Control" knappen for å velge "Radio"-modus.
3

Finn stasjonen du ønsker å programmere inn i radioen innstilt ved hjelp av "Seek tuning" knappene til høyre og venstre for "Control" knappen. Disse knappene har en pil med en vertikal linje foran den. Alternativt kan du trykke på "Manuell innstilling" knappene over og under "Control" knappen. Disse knappene har en oppadgående og pil som peker nedover.
4

Trykk og hold en av de numeriske tastene på høyre side av radioen kontrollpanel i omtrent to sekunder. Slipp knappen når du hører det piper.
5

Trykk på knappen for å hente den programmerte stasjon. Gjenta prosessen, velge en annen nummererte tastene for å programmere flere radiostasjoner. Merk at du kan programmere opptil 10 separate stasjoner, bruker hver av tallene 0 til 9 som en egen forhåndsinnstilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127362.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil