Hva inneholder Powertrain ?

Biler avhengige av flere mekaniske komponenter for å generere strøm. Denne kraften må konverteres til en form som kan drive bilen, eller la den gå . En drivverket hjelper med denne funksjonen. Definisjon

drivverket er en gruppe enheter i en bil som skaper strøm. Drivlinjer også tillate at kraften skal leveres til en overflate , for eksempel en vei .
Komponenter

drivverket omfatter motor, girkasse og flere andre komponenter som utgjør bilen er drivlinjen . Drivlinjen består av differensialer, eller komponenter som bærer moment eller kraft av bevegelse , drivaksler og den endelige stasjonen.

Funksjon

Engines operere på et fart mye større enn tillatt av bil dekk rotasjoner . På grunn av denne forskjell i hastighet , blir en overføring nødvendig , som bruker tannhjul som bidrar til å regulere hvor mye dreiemoment blir sendt fra motoren til dekkene. Drivakselen i drivverket er et holdbart stang som bærer dreiemoment fra motoren til hjulene via differensialer. Differensialer er enheter som bruker tannhjul utformet for å drive sett med hjul med en lik sats på kraft , og gjør det mulig å spinne på ulike hastigheter . Settet med drivhjulsdekk er den siste stasjonen i en drivlinje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127140.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil