Gode ​​tips om å oppgradere Ytelse for en Dodge Neon

The Dodge Neon, først introdusert i januar 1994, er en kompakt, økonomisk bil som er designet for å sete opp til fire. Eiere av Dodge Neon kan lære hvordan å forbedre ytelsen. Hold det rent

En av de enkleste og mest kostnadseffektive måter å forbedre ytelsen til Dodge Neon er å holde bilen ren og fri for unødvendig rot. Noe overvekt eller skitt kan lage drag for bilen din, noe som kan redusere effekt og drivstofføkonomi. Dessuten kan støv og skitt som samler seg på bilens instrumentpanel bli trukket inn i motoren, noe som fører til tette filtre og plugger.
Gjør det Syntetisk

Ifølge Car forsikring nettsted, kjøretøy som bruker syntetiske motor oljer har en tendens til å prestere bedre. Ved hjelp av en syntetisk olje i din Dodge Neon kan øke motorens smøring og beskyttelse fordi syntetiske oljer har en tendens til å bryte ned saktere enn konvensjonelle oljer. I tillegg syntetiske oljer fremme de laveste nivåene av friksjon, og ytelsen bedres.
Bytt Filter

En annen enkel måte å forbedre ytelsen til Dodge Neon er å endre din lager luftfilteret regelmessig. Holde lager luftfilter ren ikke bare reduserer sot i motoren din, men fremmer bedre luftsirkulasjon i motoren, også, holde den kjøligere. Jo renere filteret, jo lettere er det for motoren din til å utføre og bedre gass kjørelengde du vil oppnå. For optimal motorytelse, sjekke filteret regelmessig for rifter eller andre defekter og erstatte den minst hver 20 000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128152.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil