Slik deaktiverer en transponder

En ekstra lag med sikkerhet på bilen din, en transponder viktige releer et kodet signal til bilens tenning å la den vite at det er trygt å starte og eierens nøkkelen i tenningen og ikke en kopi . Deaktivere denne funksjonen kan øke risikoen for skader og tyveri til bilen din. Men hvis du har mistet transponder nøkkelen mer enn én gang og ikke ønsker å betale for å erstatte den igjen, eller skal installere en ekstern forrett, deretter deaktivere transponder kan være det rette valget for deg. Du trenger
Transponder bypass kit
Hot limpistol (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe en bypass kit. Disse er tilgjengelige fra enhver bildeler forhandler eller online. Disse pakkene kan du trygt og enkelt omgå ledninger for transponder inne tenning og aktiver bilen å starte uten transponder tillatelse. Installer i henhold til produsentens anvisninger for merke og modell bil.
2

Kjøp en tom nøkkel og skjær den har for låsen din. Siden du er ingen lang med transponder, kan du kjøpe en billig nøkkelen til enhver jernvarehandel. Med en bypass på plass, vil transponderen i tenningen din ikke lenger være på jakt etter den nøkkelen kodet signal for å starte bilen.
3

Place din transponder nøkkelen hode løpet av noen få inches av din tenning hvis du ikke kan eller ikke ønsker å kjøpe en bypass kit. Plasser den ut av området ved enten taping eller liming av den under plast shell for rattstammen eller under rattstammen selv. Bruk varmt lim for en rask og enkel lim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128751.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil