Hvordan Sett på Hyundai Sonata førersiden Mirror

Speilet på Hyundai Sonata er designet for å ta en moderat mengde påvirkning før bryte. Hyundai brukt svært holdbar ABS plast for speilet skall og en tykk plast plate for speilet. Inkludert i speilet skallet er små fjærer som gir mulighet for en moderat formutlegg. Dette hindrer speilet fra å bryte hvis påkjørt av en bil som kjører forbi mens Sonata er parkert på siden av veien. Hvis effekten er alvorlig nok, kan speilet eller speil dekselet bryte. Hvis den gjør det, må du erstatte den med en ny. Du trenger
10mm skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør av Sonata så bredt som mulig. I nedre høyre hjørne av vinduet, på enden av døren som hviler mot dashbordet når døren er lukket, finner du en trekantet formet plastdeksel. På den andre siden av det deksel, på utsiden av døren er den sideriss dekselet. Fjern trekantet dekselet fra døren ved å trekke på den med fingeren. Dette utsetter ledningsnettet for speilet og montering nøtter.
2

Koble ledningsnettet ved å trekke de to kontaktene fra hverandre.
3

Fjern boltene som fester speilet til døren med en 10mm fastnøkkel. Vær forsiktig så du ikke mister boltene inn døren. Ellers må du demontere døren for å hente boltene.
4

Trekk den gamle førersiden speil utenfor porten, og sett den nye speil mot døren.
5

Sikre speilet ved å tre boltene inn i speilet, så strammer dem med 10mm fastnøkkel.
6

Koble ledningsnettet ved å skyve de to kontaktene sammen.
7

Plasser plastbiten mot døren og skyv den på plass med hånden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127344.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil