Hvordan Mix R12 & 134A

En bilens air condition-systemet drives av gass kuldemedier av typen R12 eller R134a. Mens tradisjonelt de er begge brukes utelukkende i en AC system snarere enn sammen, kan de blandes og brukes til å gi kjøling gasser til bilindustrien og andre typer Vehicular air condition enheter. Blande de to sammen er en relativt enkel og grei prosess som ikke avviker mye fra den tradisjonelle bilindustrien AC ladingen. Instruksjoner
en

Åpne bilens motor panseret for å avsløre hardwiring i klimaanlegg er kjølemediet ruting system.
2

Finn kjølemediet filler dyser på toppen av disse hardt metall ledninger - fastkoblingen vil være ca 1/8 tommer i tykkelse
3

fjerne plasten fill brystvorte caps som sitter på toppen av fyllingen brystvortene for å beskytte mot smuss inn i kjølesystemet. .
4

starte opp bilens motor og engasjere klimaanlegg fan på sitt høyeste innstillingen og temperaturen på laveste innstilling.
5

Koble R12 kjølemediet til fylle brystvorter og dispensere noen kjølemedium i systemet. Avhengig av hvor lite kjølemedium bilens AC system er, tilbrakte mye tid spre kjølemediet vil variere. Koble R134a kjølemiddel til aircondition-system og spre kjølemediet for samme tidsperiode som du spredt R12 kjølemiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131969.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil