Hvor Er Fuel Filter på en '98 Maxima?

The 1998 Nissan Maxima hadde en gass kjørelengde vurdering av 18 mpg byen og 26 mpg highway. Disse var gode kjørelengde karakterer på den tiden. Den beste måten for deg å fortsette å få det beste drivstofføkonomi ut av Maxima er å opprettholde den. Skifte drivstoffilteret hver 20.000 til 30.000 miles vil bidra til å opprettholde et best mulig kjørelengde, og kan også forlenge levetiden på bensinpumpen. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat-skrutrekker
Memory saver
Metric open-end skiftenøkler
Rags
Vernebriller
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Fjern sikringen panel dekselet til nedre venstre for rattet. Ta ut sikringen 32 No, som er en 15-amp sikring, ved å dra det forsiktig rett ut. Start motoren og la den gå til den boder. Dette vil avlaste drivstofftrykket. Slå av tenningen og ta ut nøkkelen.
2

Installer minne saver per sin produsentens anvisninger. Dette vil hindre eventuelle kortsiktige minne problemer i det elektriske systemet. Åpne panseret. Ta på deg vernebriller og gummihansker. Løsne bolten på den negative batterikabelen. Fjern den negative batteriet kabelen og fest den vekk fra batteriets negative.
3

Finn drivstoff filter på brannmuren, til venstre for og under brake master sylinder. Filteret ser ut som en butte soda kan og har en slange som kommer ut av begge ender. Plasser filler under dieselfilter å absorbere noe drivstoff. Løsne begge slangeklemmene med skrutrekkeren. Fjern drivstoff linjer. Lett lirke på drivstoff linje mellom slangen og filteret med flat skrutrekker om nødvendig. Fjern drivstoffilteret ved å trekke den fra sitt feste.
4

Installer drivstoffilter i braketten med pilen på filteret peker oppover. Installer drivstoffslanger før de når bunnen på filteret. Plasser slangeklemmer ca 0,12 inches fra enden av slangen og stram klemmene.
5

Fjern filler og tørke opp overflødig drivstoff. Installer den negative batterikabelen. Ta minnet saver. Installer sikring nr. 32. Installer sikringen luken. Vrir om tenningsnøkkelen på i 10 sekunder, men ikke start motoren. Vri nøkkelen av og på i 30 sekunder. Dette vil presse drivstoffsystemet. Sjekk for lekkasjer. Starte kjøretøyet. Sjekk for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132179.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil