Hvordan Tune en 3,4 Liter Impala

Chevrolet introduserte Impala til det offentlige markedet for 1958 årsmodell. Den 3.4L V6-motoren var standard drivkraft i den åttende generasjon, eller de 2000-2005 modell år. Med to ventiler per sylinder, var 3.4L motor en overhead ventil design. Denne basen motoren ble annonsert med 180 hestekrefter ved 5200 RPM og 205 ft-lbs dreiemoment på 4000 RPM. Opprettholde denne motoren og tuning er regelmessig relativt enkelt, og vil forbedre livet av kjøretøyet. Du trenger
luftfilter
5W/30 Motor Oil (5 qt)
oljefilter
Wrench Set
skrutrekker
Jack Stand
Vis flere instruksjoner
Bytt luftfilter
en

Trekk hetten utløseren inne i førerhuset på Chevrolet Impala. Trykk inn tappen under panseret og trekk opp.
2

Skru av driver-side bar som går på tvers av luftfilter boksen. Fjern baren for å få bedre tilgang til filteret boksen. Unclip Filter-boksen parentes og ta av lokket for å få tilgang til filter inne. Skifte filter en gang i året for å maksimere renslighet av luftstrømmen.
3

Fjern hardware som holder det gamle luftfilteret på plass. Løft det gamle filteret fra filteret boksen sakte.
4

Inspiser filter boksen området for støv og rusk og rengjør deretter. Holde dette området så rent som mulig for å ikke forby luftstrømmen.
5

Senk nytt luftfilter inn i filteret boksen og fest med de medfølgende brakettene. Det nye luftfilteret passer inn i inntaket røret på samme måte som det gamle filteret.
6

Bytt filter boksen og klikk lokket tilbake på plass. Bruk den medfølgende hardware og skru tie-bar i posisjon over filter boksen.
Olje og oljefilter
7

Jack fronten av Chevrolet Impala ut av bakken og sted jack står bak begge forhjulene. Senke bilen på bukker.
8

Fjern olje lokket og peilepinnen, som ligger på siden av motorblokken. Ha olje resirkulering container under bunnpannen, som ligger på bunnen av Impala motor.
9

Ta pluggen ut av bunnpannen og la all oljen renne ned i resirkulering container. Skift ut pluggen når du er ferdig.
10

Slå oljefilteret mot urviseren med nødvendig fastnøkkel til å fjerne. Fjern sakte, forsiktig så du ikke søler olje under denne prosessen. Installer det nye oljefilteret med hånden, den dreies mot høyre for å stramme.
11

Hev Impala ut av bukker, fjerne stands, og nedre del av ryggen til bakken. Bytt peilepinnen. Legg fire liter motorolje på motoren. Snu bilen på og la motoren varmes opp i noen minutter. Ta ut peilepinnen for å sjekke oljenivået og konsistens. Tilsett mer olje til motoren hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130864.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil