Slik installerer bremseklosser på en 1986 Nissan Pickup

Skifte bremseklosser på '86 Nissan pickup lastebil selv er en fin måte å spare penger utføre standard vedlikehold. Du kan finne bremseklossene å passe skivebremser foran på de fleste auto-deler butikker (bakbremsene er trommelbremser, som ikke bruker bremseklosser). En brems jobb bør ta deg ikke mer enn to timer, enda mindre hvis du har tidligere erfaring utfører automotive vedlikehold. Du trenger
Hydraulisk jekk
Jack står
Wrench satt
Zip bånd
Flat-skrutrekker
Replacement bremseklosser
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
en

Løsne forhjulene slepe nøtter med en hjulmutternøkkel. Ikke fjern dem, løsne mutrene før du løfter bilen gjør det lettere å fjerne dem
2

Løft fronten på bilen opp ved hjelp av en hydraulisk jekk.. Plasser en jack stå på foran jack poeng, bak forhjulene, og fjern hydraulisk jekk.
3

Fjern lug nuts helt. Ta av forhjulene og finne bremsekalippernes. Bremsekalippernes passer rundt bremse rotoren.
4

Fjern øvre og nedre caliper bolter med en skiftenøkkel.
5

Fjern bremsekalippernes mens du fortsetter å støtte det . Bremsen linjen kobles til målepunktet.
6

Koble en zip tie fra toppen bolt-hull i målepunktet til våren montering i hjulbrønn. Dette støtter bremsekalippernes samtidig som du kan bruke begge hendene til å arbeide.
7

Fjern bremseklossens retainer klipp fra bøylen braketten med "spratt" dem ut med en flat skrutrekker. Holderen klipp holde bremseklossene sikret i festebraketten. Noter retningen på retainer klipp for fremtidig referanse. Skyv de gamle bremseklossene ut.
8

Slå en av bremseklossene bakover og skyv den inn caliper, mot hydraulisk brems sylinder. Plasser en C-klemme over bremsekloss og stram den, trykke sylinderen til det er nok plass til å sette inn de to nye bremseklosser og passe bøylen tilbake over rotoren. Kast de gamle bremseklossene.
9

Sett inn nye puter i festebraketten. Bremseklosser bare plass til én retning. Skyv holderklemmen inn i festebraketten, slik at det sikrer bremseklossene.
10

Kutt zip tie og re-justere bolt-hullene på bremsekalippernes med hullene på hjulet . Sett inn boltene og sikre bøylen.
11

Gjenta vedlikehold på det andre hjulet. Monter hjul og slepe nøtter når du er ferdig. Senke bilen og trekke til mutrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128148.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil