Hva er funksjoner av Hydraulic Valve?

Hydrauliske ventiler er en viktig del av hydrauliske systemer, som består av hydrauliske pumper, olje reservoarer, hydrauliske motorer og hydrauliske sylindere. Hydrauliske ventiler regulere strømmen av hydraulisk olje til hydrauliske motorer og sylindre. Hydrauliske ventiler kan aktiveres av utstyr operatører eller ved automatiserte aktuatorer som solenoider eller pneumatiske signaler fra kontrollsystemer eller datamaskiner. Bygg

Hydroventiler er oftest bygget av stål eller rustfritt stål på grunn av høyt trykk på hydraulikk. Høye karakterer av billet aluminium er også ofte brukt. Valve-tetting overflater kan være elastisk eller plast. O-ring tetninger og pakninger er vanlig på grunn av trykket.
Ventilfunksjon Typer
p Som med alle ventil klasser, hydrauliske ventiler er tilgjengelig i en rekke ventilalternativer typer fra enkle av-på til struping, til crossover ventiler hvor to hydrauliske signaler kan kryss-utvekslede og til valg av ventiler hvor en enkelt utgang kan være hentet fra en hvilken som helst av et antall innganger til en av gangen. Mange av disse handlingene er gjort mulig med flere port spole ventiler, som kan konfigureres eller koblet på en rekke måter å oppnå den ønskede ventil handling.
Valve Bruk

Som antydet av sine betegnelser, er ventiler konstruert for å utføre bestemte funksjoner innen hydrauliske systemer, det enkleste som utfører on-off funksjoner, som enten blokkerer eller tillater passering av hydraulikkolje til sylinder eller motor. Strupeventiler er varianter som tillater regulering av tilførselen av olje til enten øke eller redusere hastigheten på motor eller sylinder. Rygging eller crossover ventiler hovedsak bytte de to signalene, enten utvide eller trekke tilbake en sylinder stang eller reversere en sirkulær bevegelse av en roterende motor. Sjekk ventiler er normalt for at fjærbelastet og partisk ventiler flyt i én retning. Biasing betyr at oljetrykket må overstige en forhåndsinnstilt verdi før ventilen vil tillate flyt i riktig retning. Sikkerhetsventiler avlaste hydraulisk trykk
spaker og Knotter

Mange fremskritt har blitt gjort i området ergonomi -. Gjør det enklere for mennesker å optimalt bruke maskiner trygt og effektivt. Å se en ekspert hydraulisk gravemaskin operatør grave en stiftelse med sin kraft spade er et vidunder av presisjon bevegelser som både hånd og fot ventiler aktiveres i nøyaktig kor.
Automated Ventiler
< p> Automatiserte ventiler etterligne menneskelig bevegelse med hydraulikk, men som en del av et automatisert program som er kontrollert av en maskin programmerbar automatikk eller produksjon datasystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124772.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil