Hvordan kontrollerer jeg Transmission Fluid i en 2007 Dodge Caliber ?

The 2007 Dodge Caliber er en liten bil som , i likhet med alle andre biler , til behovene vanlig rutine vedlikehold for å forebygge problemer og maksimere levetiden på bilen. De fleste Dodge kaliber har en manuell girkasse . Kontroll av overføring væske på en jevnlig basis er en måte å unngå problemer som oppstår når væsken er lav eller det går helt ut. Dette er en enkel oppgave som du kan gjøre det hjemme i minutter. Du trenger
Clean fille
Transmission fluid ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

Start 2007 Dodge Caliber og la motoren varme opp for flere minutt . Overføring væske utvider seg når det varmes , og det er alltid sjekkes med motoren i gang etter at det har varmet opp .
2

Trekk panseret utgivelsen under førerens dashbordet. Ut av bilen , løfter panseret og rekvisitt åpen .
3

Fjern overføring væske fyllepluggen eller peilepinnen. Tørk av peilepinnen ren med en fille , sett den og dra den ut . Du bør være i stand til å se væske på peilepinnen mellom det nederste hullet og ikke mer enn 3/16 av en tomme under bunnen av hullet .
4

Legg Mopar ATF 4 MS9602 overføring væske hvis nivået er lavere enn anbefalt. Erstatte overføring væske fyllepluggen når du er ferdig og senk hetten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127289.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil