Hvordan Bytt Center Console Kammer Box i 2005 Toyota Camry

Det finnes en rekke grunner til å bytte ut midtkonsollen kupé boksen i din 2005 Toyota Camry. Hvis du har klødd utsiden plast, sprakk boksen eller planlegger å endre utseendet på interiøret, kan du fjerne konsollen på under 15 minutter med et par runder med en skiftenøkkel og skrutrekker. Du trenger ikke å bekymre deg for å utsette gulvet pan metall eller ledninger, når du fjerner konsollen, fordi det rett og slett hviler på bilens teppe. Du trenger
Phillips skrutrekker
Stikknøkkel
Socket satt
Socket forlengelse
Vis flere instruksjoner
en

Flytt begge forsetene av din 2005 Toyota Camry, så langt tilbake som de vil gå, for å nå skruene som kobler midtkonsollen kupé boksen til resten av dashbordet.
2

Fjern skruene som forbinder konsollen boksen stykke å skifteren delen av konsollen med en Phillips skrutrekker. Disse skruene er dekket av små, sirkulære stykker av plast og er i nærheten av gulvet av camry. En skrue som er på hver side av konsollen. Forsiktig lirke plastlokket og ta ut skruene.
3

Åpne rommet lokket på midtkonsollen og tømme ut noen elementer som hindrer sikten av boksens bunn. Når alt er klart, finn deretter fjerne de to boltene som holder konsollen til gulvet av bilen med en pipenøkkel.
4

Trekk opp og bakover på konsollen forsiktig for å fjerne det. Det kan være lettere å ta midtkonsollen kupé boksen ut av bilen gjennom bakdørene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129945.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil