Hvordan sette Vann i en Radiator

Kjølesystemet sirkulerer væske gjennom en motor som går for å absorbere varmen . Termostaten åpner en ventil for å sende fluid inn i radiatoren når det blir varmt . Radiatoren mottar varme fra væsken når den spres gjennom nettet sitt . En vifte blåser på risten for å kjøle radiatoren , og væsken går tilbake til motoren ved en lavere temperatur . Hold kjølesystemet fylt med vann og frostvæske for en smidig motor . Du trenger
Frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Shut motoren av og la bilen parkert i minst en time . Motoren må være helt avkjølt før det er trygt å berøre.
2

Mix vann med kjølevæske før du legger den til radiatoren . Bruk halvparten vann og halvparten frostvæske . Kjølevæske fryser ved en lavere temperatur og koker ved en høyere temperatur enn rent vann , slik at den fortsetter å sirkulere og kjøle motoren ved temperaturer som vil fryse eller overopphetet vann . Frostvæske har også tilsetningsstoffer som avskrekke korrosjon i radiator og motor .
3

Hell 50/50 frostvæske og vann i kjølevæsken utvinning reservoaret . Beholderen er merket for å vise fulle kjølevæske nivåer for varme eller kalde motorer. Fyll tanken til merket for en kald motor for å sikre nok væske for radiator og resten av kjølesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124760.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil