Hvordan redusere lekkasje Frekvens av Oil & Gas

Olje og gass lekkasjer er kostbare på grunn av erstatte tapt olje og drivstoff, men lekker også forårsake langsiktige kostbare skader på kjøretøyet. Dessverre, alle biler er i stand til lekkasjeproblemer, men noen biler er mer utsatt enn andre. Hyppig overvåking og regelmessig vedlikehold kan redusere lekkasjen hyppigheten av olje og gass om du administrerer reparert olje og drivstoff systemer eller rett og slett å hindre lekkasjer i nye og eldre biler. Du trenger
Kjøretøy
Vehicle vedlikehold bok
Loggbok
Blyant
Vis flere instruksjoner
en Kontrollere olje hjelper avgjøre hvor hyppig de lekkasjer oppstår.

Bruk oljer og drivstoff anbefales for merke og modell av bilen. Oljer og drivstoff uforenlige med merke og modell kan forårsake og øke lekkasjefrekvens.
2

Utføre rutinemessig vedlikehold for å redusere potensielle oljelekkasjer og lekkasje frekvens hver 3000 miles. Daglig slitasje på kjøretøy løsner leddene, dirties filtre, tynner ut seler og tresko ventiler. Rutinemessig vedlikehold erstatter slitte deler og inspiserer for potensielle lekker problemer.
3 En ren kjører drivstoffsystemet øker drivstoffeffektivitet.

Utføre rutinemessig vedlikehold for å redusere hyppigheten av gasslekkasjer hver 30.000 miles. Tanklokket, tennplugger og pakninger er potensielle steder å miste drivstoff. Påse at brennstoffet trykket er også riktig å hindre at drivstoff lekker ut gjennom membranen.
4

sjekk bilen for mulige lekkasjer ofte mellom vedlikehold sjekker. Parkering på en ren papp overflate over natten kan bidra til å identifisere potensielle lekkasjer.
5

Bytt filtre når det er nødvendig. Renere puste kjøretøyer la bilen brenne olje og væsker med maksimal effektivitet. Skitne filtre føre til uren brenning som fører væske bygge opp rundt leddene og ventiler og forårsaker lekkasjer.
6

Sjekk slanger, belter og ventiler ofte. Belter som passer feil føre til en rekke problemer som øker dagens lekkasjer eller forårsake nye lekkasjer for å begynne. Riktig ventiler er rene, smidig og passer i henhold til bilens foretrukne spesifikasjoner.
7

Bruk olje og drivstoff tilsetningsstoffer som stabilisatorer og rengjøringsmidler i henhold til produsentens anvisninger. Mens disse preparatene bidra til å redusere lekkasjer, bruker dem i henhold øker innsatsen ved å redusere lekkasjer.
8

Hold en loggbok som detaljer viktig informasjon som vedlikehold tune-ups, oljeskift, drivstoff fylling og reparasjoner. En loggbok vil også hjelpe deg å avgjøre hva merkevaren av væsker fungerer best for ditt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132100.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil